Vier! - Oorkaan Ensemble (foto Bart Grietens)

Vier!

Oorkaan Ensemble
di 8 nov 2022 11:00
di 8 nov 2022
11:00 - 11:50
  • di 8 nov 2022
    11:00 - 11:50
    Grote Zaal

Reis van vier musici eindigt met een feestje

Vervangend concert
Dit schoolconcert is geannuleerd wegens familieomstandigheden van een van de uitvoerenden. Gelukkig hebben we een vervangend concert kunnen organiseren: Bon Dia Goeiemorgen, met Izaline Calister (zang), Thijs Borsten (piano) en Sherwin Kirindongo (percussie). De ingeschreven scholen zijn op de hoogte gebracht.

/////////////////////

Een blauwe met een cape van mouwen. Een grijze krijger met papieren spieren. Een mega-gele magiër, en een rode honderd-snarige. O, en natuurlijk Guy! Als dat maar goed gaat… Als ze hun bijzondere krachten samenbrengen, gebeurt er iets dat maar eens in de honderdvier jaar voorkomt! Voor je het weet ben je ergens anders. Je hoort muziek. Het komt steeds dichterbij. Vier musici spelen vrolijk, hinkelend, struikelend. Samen vieren ze iets bijzonders. Met zijn vieren samen, dat is een feest!  


De vier topmusici in het nieuw opgerichte Oorkaan Ensemble spelen theatrale concerten zonder woorden. Zij combineren verschillende culturen en muziektradities. Ze vertellen niets meer dan het verhaal dat je uit de muziek kan horen. Dat is in Vier! een hele reis, vol Turkse klanken, Mozart en meer. En het eindigt met een feestje.

Voor wie: groep 1 en 2 en Speciaal Onderwijs
Wanneer: vrijdag 8 november 2022
Aanvang: 11.00 uur (ook om 13.00 uur)
Duur: ca. 45 minuten 
Waar: Muziekgebouw, Grote Zaal
Lessen: digitaal lesmateriaal voor voorbereidende les in de klas, workshop op aanvraag, hoorspel
Kosten: € 4,50 per leerling  / € 6 per leerling (indien met workshop)
Thema’s: creativiteit, muziek uit alle windstreken, theatraal, dans, zintuigen