Suzan Veneman Sextet (foto Julia Bo Heijnen)

Migrations of the Mind

Suzan Veneman Sextet
vr 15 jul 2022 20:00 - 21:00
vr 15 jul 2022
20:00 - 21:00
  • vr 15 jul 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18.00 - 20.00 / DJ
Jacques Echec

20.00 - 21.00 / Concert
Suzan Veneman Sextet

21.00 - 23.00 / DJ

Jacques Echec

Uitvoerenden

Suzan Veneman Sextet:
Suzan Veneman trompet/flügelhorn
Joao Driessen tenorsax
Vincent Veneman trombone
Timothy Banchet keys
Tijs Klaassen contrabas/elektrische bas
Wouter Kühne drums

Rijzende ster van de nieuwe Nederlandse jazzgeneratie

Trompettist Suzan Veneman trekt de aandacht met haar soulvolle en energieke spel. Terug in Nederland na een studie in de VS laat ze haar veelzijdige talenten horen als trompettist, componist en arrangeur. Haar composities zitten vol avontuurlijke wendingen en kleurrijke, warme harmonieën.
 
Haar debuutalbum Migrations of the Mind bevat een driedelige suite waarin Suzan het rouwproces verwerkte dat ze doormaakte na haar diagnose met de ziekte MS. Een ontroerend verhaal dat uitmondt in een levendige finale waarin acceptatie en hervonden bezieling doorklinkt. Suzan nam het album op met haar sextet. Onlangs vond het releaseconcert ervan plaats in het Bimhuis.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.