Pitou (foto Adrien Gras)

Pitou

vr 29 jul 2022 20:00 - 21:00
vr 29 jul 2022
20:00 - 21:00
  • vr 29 jul 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Maurane Gabriël
20:00 - 21:00 / concert Pitou
21:00 - 23:00 / DJ Maurane Gabriël 

Uitvoerenden

Pitou gitaar, zang
Lieke Heusinkveld (La loye) toetsen, zang
Marc Alberto saxofoon

Fabelachtige songs van internationaal geroemde zangeres

Haar betoverende, veelkleurige stem en eigenzinnige composities zijn uit duizenden herkenbaar. Singer-songwriter Pitou zong als kind al in een professioneel klassiek kinderkoor. Op zoek naar onafhankelijkheid begon ze haar eigen composities te schrijven. Dat mondde uit in fantasierijke muzikale sprookjes, die van klein en delicaat naar groots en orkestraal gaan.

De in Amsterdam geboren Pitou maakt songs die raken aan folk aan pop, maar die eigenlijk alle genres overstijgen. Ze werkte eerder samen met musici en ensembles uit de jazz en hedendaagse klassieke muziek. Haar releases werden lovend ontvangen door de internationale pers en musici als Guy Garvey (Elbow). Dit jaar verschijnt haar eerste volledige album.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.