Lilian Vieira (foto Marie-Jose Eldering)

Groove Beest: Lilian Vieira met Zuco 103

do 5 okt 2023 10:30 - 11:30
do 5 okt 2023
10:30 - 11:30
  • do 5 okt 2023
    10:30 - 11:30
    Bimhuis

Zing en dans mee op Braziliaanse beats

Met Zuco 103 kom je in de sfeer van een zwoele zomeravond. Zangeres Lilian Vieira zingt liedjes die net zo zonnig klinken als Brazilië, het land waar ze geboren werd. Je kunt er eindeloos op dansen, dankzij de frisse beats van de band. Zuco 103 heeft over de hele wereld opgetreden en dat is goed te horen. Overal hebben ze weer wat nieuws opgepikt.

Lilian en haar band hebben samen veel meegemaakt. Dat is goed te horen in hun muziek: elk liedje is als een nieuwe aflevering in een spannende serie. Telkens zit je op het puntje van je stoel. Of spring je op om mee te doen. Hou je van dansen, meezingen of gewoon luisteren? Dan is Zuco 103 helemaal jouw ding.

Voor wie: groep 6 t/m 8
Wanneer
: donderdag 5 oktober 2023
Aanvang
: Uitverkocht! Je kunt je nog wel inschrijven voor 12.30 uur
Duur
: ca. 60 minuten
Waar
: Bimhuis 
Lessen
: digitaal lesmateriaal voor voorbereidende les in de klas, workshop met muzikant in de klas
Muzikale domeinen: luisteren, zingen, bewegen, receptief

Concertserie Groove Beest!
In de concertserie Groove Beest! (waar dit concert er één van is) ontmoet je echte podiumbeesten. Je ziet en hoort ze niet alleen, maar je voelt ze ook: hoe oud je ook bent, hun beestachtige grooves dringen door tot in je tenen. Stilzitten is dan geen optie meer. Dus houd je niet in – niets is raar. Zing, dans en rap mee met MC Groove Beest en laat het beest in jezelf los! Get up & move to the groove!

Bekijk alle Groove Beest-concerten