Woodcraft (foto Dana van Leeuwen)

Woodcraft speelt Woodcraft

za 22 jul 2023 20:00 - 21:00
za 22 jul 2023
20:00 - 21:00
  • za 22 jul 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Maurane

20:00 - 21:00 / concert Woodcraft
Muziek van het debuutalbum Woodcraft

21:00 - 23:00 / DJ Maurane

Uitvoerenden

Woodcraft:
Wouter Torringa viool
Noah Hassler-Forest viool
Joshua Herwig cello
Ischa Kooistra cello
Reinout de Vey-Mestdagh cello

Vijf vrienden met aanstekelijke cross-over op cello’s en violen

Bezettingen heb je in alle soorten en maten, maar drie cello’s en twee violen is zacht gezegd ongewoon. Woodcraft doet alles een beetje anders – en laat het klinken als de enige optie. Het kwintet is ook meer een band dan een ensemble. De vijf vrienden van Woodcraft componeren hun eigen muziek en bewegen daarbij vrijelijk tussen de genres, van klassiek tot folk en van jazz tot minimal. Vanavond speelt Woodcraft materiaal van zijn debuutalbum dat in april verscheen.

Voorop staat steeds het aanstekelijke samenspel, fijngeslepen door jarenlang op straat te musiceren en te improviseren. Inmiddels studeren de jongemannen van Woodcraft allemaal aan conservatoria, van Amsterdam tot Helsinki. Eerder stonden ze al op de Cello Biënnale, het Fringe Festival Edinburgh en het Grachtenfestival. In december 2022 sleepte Woodcraft zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht bij de Dutch Jazz Competition in het Bimhuis.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.