Genevieve Murphy (foto Nichon Glerum)

At The Spot Where I Find Myself

Genevieve Murphy + Band
vr 31 mei 2024 20:15 - 21:20
vr 31 mei 2024
20:15 - 21:20
  • vr 31 mei 2024
    20:15 - 21:20
    Grote Zaal

Programma

Genevieve Murphy At The Spot Where I Find Myself

Uitvoerenden

Genevieve Murphy muziek en performance
Andy Moor gitaar
John Dikeman saxofoons
Laura Polence toetsen, zang
Henning Luther drums, percussie
Tom Van Der Borght kledingontwerp
Nienke Scholts, Konstantina Georgelou dramaturgie
Peter Leung regie
Manuel Boutreur techniek

Intieme voorstelling over privacy en ruimte

At The Spot Where I Find Myself geeft een intiem kijkje in de wereld van performer Genevieve Murphy. Zij speelt een besluiteloze vrouw die zich langzaam bewust wordt van haar lichaam en de ruimte om haar heen. Een verzameling herinneringen, identiteiten en projecties zorgt voor verbinding met het publiek. Speciaal voor het Muziekgebouw vertolkt Genevieve At The spot Where I Find Myself samen met een geweldige band van topmusici als Andy Moor, John Dikeman, Laura Polence en Henning Luther. Samen creëren ze een unieke mix van concert en performance, waarin spoken word, visuele kunst, rock, vrije improvisatie en elektronische muziek samenkomen.

Genevieve daagt het publiek in de zaal uit om eigen veilige plekken te onderzoeken, de plekken waar je je emoties kan uiten, bescherming kan vinden en even kan verdwijnen. Ongemakkelijk, verontrustend, introvert, delicaat en humoristisch tegelijk.

Genevieve Murphy: ‘Als solist voer ik het verhaal van mijn stuk uit. Om zelf een instrument vast te houden, bleek storend voor de intense fysieke reis die ik in het werk onderneem. Mijn muziek komt nu tot leven met muzikanten die zeer fysieke performers zijn en een uniek geluid hebben. Zij reageren op mijn stem en karakter. Dat voedt mijn verbeelding en hopelijk ook die van het publiek. Het voelt geweldig om de kracht van live muziek te delen in een zaal als Muziekgebouw aan 't IJ!

De voertaal van de voorstelling is Engels.

I.s.m.