Koffie! (foto Françoise Bolechowski)

Groove Beest: Koffie!

do 10 apr 2025 10:30 - 11:30
do 10 apr 2025
10:30 - 11:30

De boys van Koffie serveren een groove die de hele familie aan het dansen krijgt

De Amsterdamse band Koffie heeft het ideale groove-recept uitgevonden: smooth jazz en seventies funk, gemixt met keiharde afrobeats uit Nigeria. Met zeven man sterk krijgen ze zelfs de stijfste hark nog uit z’n stoel. Verwacht opzwepende improvisaties, eindeloze beats en hete grooves.

In de concertserie Groove Beest kom je erachter waarom je tijdens sommige muziek keihard wilt dansen of gaat meetikken met je voet. Samen met MC Cheyenne Toney en de bandleden van Koffie ga jij met je klas op zoek naar de groove. Stilzitten is geen optie, dus spring, dans en klap mee en laat het beest in jezelf los. Kom alvast in de sfeer met deze video.

www.koffiemusic.com

Floris van der Vlugt sax
Itai Weissman sax
Emiel van Rijthoven piano
Valentijn Bannier gitaar
Ralf Pouw bas
Abe van der Woude drums
Steven Brezet percussie

Concertserie Groove Beest!
In de concertserie Groove Beest! (waar dit concert er één van is) ontmoet je echte podiumbeesten. Je ziet en hoort ze niet alleen, maar je voelt ze ook: hoe oud je ook bent, hun beestachtige grooves dringen door tot in je tenen. Stilzitten is dan geen optie meer. Dus houd je niet in – niets is raar. Zing, dans en rap mee met MC Groove Beest en laat het beest in jezelf los! Get up & move to the groove!

Bekijk alle Groove Beest-concerten