Super T-market (foto: Kiriko Mechanicus)

Tomoko Mukaiyama

SUPER T-market
vr 29 mei 2020 19:30 - 01:00
vr 29 mei 2020
19:30 - 01:00
  • vr 29 mei 2020
    19:30 - 01:00
    Grote Zaal

Programma

Muziek van onder anderen Yannis Kyriakides, Rabih Beaini, Bucket Drummer MASA en Tomoko Mukaiyama. Dans-performance Mechanical Ecstasy door Club Guy and Roni.

Uitvoerenden

Tomoko Mukaiyama concept, piano
Club Guy and Roni + special guest dans
MAISON the FAUX installatie, performance
Rabih Beaini DJ, performance
Reinier van Brummelen video, performance
Fashion Dept. Rietveld Academy installatie, performance
Bucket Drummer MASA performance 
Fuyuhiko Takata video
Shoji haar & make-up
Koos Buster keramiek
Noa Jansma multi-medial design
Qurosio vintage kimono
Otemba Sake sake 
Yoshi Bento Japanse Cuisine
Yutaka Endo techniek

Minifestival, modeshow én kunstmarkt

* Dit concert is verplaatst naar 5 december 2020. Kaartkopers worden hierover z.s.m. geinformeerd. Eerder gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

De schoonheid van muziek en het genot van mode ineen: dat is de SUPER T-market van de Japanse pianiste Tomoko Mukaiyama. Een modeshow en een minifestival, met eigenzinnige performers, muzikanten, ontwerpers en kunstenaars wiens werk je ter plekke kunt kopen. Een culturele uitwisseling van vooruitstrevende makers uit Nederland, Azië en het Midden-Oosten.

De SUPER T-market beleefde in 2013 zijn première in het Muziekgebouw en keert nu in volledig doorontwikkelde versie terug in Amsterdam en in Tokyo, waar de performance gespeeld wordt tijdens de Summer Olympics van 2020. De versie in Amsterdam combineert muziek van onder anderen Yannis Kyriakides, Rabih Beaini en Tomoko Mukaiyama zelf met jonge makers zoals Bucket Drummer MASA, MAISON the FAUX en Club Guy & Roni.

Tip: SoundLAB XL
Voorafgaand aan het concert is er een speciale The Rest is Noise SoundLAB-workshop voor volwassenen. Van 19.00 tot 20.00 uur in de Atriumzaal.
> meer informatie en tickets