SpeelS (2-4)

Tessa Zoutendijk + Gerard de Bruyne
zo 16 mei 2021 15:30 - 16:30
zo 16 mei 2021
15:30 - 16:30
  • zo 16 mei 2021
    15:30 - 16:30
    Excl. pauzedrankje
    Geannuleerd

Uitvoerenden

Tessa Zoutendijk viool
Gerard de Bruyne tekeningen

Samen tekenen en muziek maken - doe je mee?

Een tekenaar en een violist en op de grond een groot, leeg vel. Alle kinderen zitten eromheen. Dan begint de muziek en verschijnen er langzaamaan lijnen op het papier. Waar gaat dat heen? Muziek, beeld en beweging komen samen op papier. En de kinderen tekenen en dansen mee!

SpeelS is een woordeloze belevenis waarin kinderen voor het eerst kennis maken met de wisselwerking tussen beeld en muziek. Violiste Tessa Zoutendijk en tekenaar Gerard de Bruyne nemen de kinderen al tekenend mee in het plezier van iets maken uit niets.

De kaartverkoop van dit concert is gestart voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Vanwege coronabeperkingen is het waarschijnlijk dat de aanvangstijd en de placering nog wijzigen. Ook is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In alle gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en bieden we de mogelijkheid tot restitutie. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.