Grote Zaal (foto Martina Simcovicova)

Kaartverkoop

Kassa

Openingstijden

De kassa is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur tot aanvang van het avondconcert, op dagen zonder concert tot 17.00 uur. Op overige dagen gaat de kassa open 1,5 uur voordat het concert begint. De kassa is op deze tijden ook telefonisch bereikbaar.

T +31 (0)20 788 2000
kassa@muziekgebouw.nl

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
T 020 788 2000

E-mail
Heb je een dringende vraag die niet op de pagina 'Veelgestelde vragen' op onze website wordt beantwoord, stuur dan een e-mail naar kassa@muziekgebouw.nl. We streven ernaar je mail binnen één werkdag te beantwoorden.

 

Kaarten kopen

Online
Je kunt op elk moment van de dag online kaarten kopen via deze website. Om online te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Voeg je eerst al je concerten toe aan je winkelmandje en kies dan pas je stoelen/kaarten. Je kunt betalen met iDeal, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard) of Podium Cadeaukaart.

Problemen bij online bestellen?

De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. Je kunt natuurlijk ook bellen met een van onze kassamedewerkers. Zij staan je graag te woord.

Telefonisch bestellen: 020 - 788 2000
• Voor kassa-openingstijden, zie bovenaan deze pagina
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt tot één week voor het concert, kun je betalen met een eenmalige machtiging, Podium Cadeaukaart of creditcardbetaling (Visa of Eurocard/Mastercard). Je krijgt de kaarten dan toegezonden (extra kosten € 3 per bestelling).
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt in de laatste week voor het concert, kunnen wij de kaarten niet meer toesturen. Je kunt je kaarten in dit geval afhalen op de avond van het concert. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang afgehaald te zijn.

Langskomen bij de kassabalie

De kassabalie is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur tot aanvang van het avondconcert. Op overige dagen gesloten tot 1,5 uur voorafgaand aan een concert. 

Wachtlijst concerten
Bij uitverkochte concerten kunnen wij je tot uiterlijk de dag voor het concert op een wachtlijst plaatsen voor alsnog vrijgekomen plaatsen. Bel hiervoor de kassa. Wanneer er tickets voor je beschikbaar komen, nemen wij contact met je op.

Toegankelijkheid
Meer informatie over toegankelijkheid van gebouw en zaal

Cadeaubonnen
De kassa van Muziekgebouw aan ’t IJ is een verkooppunt voor de Podium Cadeaukaart.

Zaalplattegrond

downloaden (pdf, 920 Kb)

zaalplattegrond