Aanpassing prijzen

1 oktober 2023

Met ingang van 1 oktober 2023 zijn we genoodzaakt om onze kaartprijzen met gemiddeld 5% te verhogen als gevolg van alsmaar stijgende kosten. Het Muziekgebouw wil kwalitatief hoogwaardige concerten blijven aanbieden. Dat kunnen we alleen doen door de toegangsprijzen enigszins mee te laten stijgen met de inflatie.

Tot 1 oktober heb je nog de kans om concertkaarten te kopen tegen de huidige prijzen. Bovendien bieden we tot die datum nog steeds onze gunstige vroegboekkorting aan, waarbij kortingen tot 35% mogelijk zijn bij de aankoop van 3 of meer verschillende concerten. Een perfecte kans om voor een gevarieerde reeks concerten voordelig de beste plaatsen vast te leggen. Kijk hier voor verdere uitleg over de vroegboekkorting en andere kortingstarieven zoals Early Bird en Sprintplaats.  

We kijken uit naar een prachtig concertseizoen vol bijzondere ontmoetingen tussen publiek en musici. En we bedanken je voor je begrip en steun. Mocht je naar aanleiding van deze mededeling vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.