Grote Zaal (foto Martina Simcovicova)

Hoe bestel ik kaarten?

Kassa

Maandag t/m zaterdag 14.00 - 18.00 uur.
Bij concerten open vanaf anderhalf uur voor aanvang (verkoop uitsluitend voor desbetreffend concert).
T 020 788 2000

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Kaarten kopen

Online
U kunt op elk moment van de dag online losse kaarten kopen via deze website. Om online te kunnen bestellen, heeft u een account nodig. In de nieuwe bestelvolgorde op deze site, voegt u eerst al uw concerten toe aan uw winkelmandje, en kiest u dan pas uw stoelen/kaarten. U kunt betalen met iDeal, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart.

Het is ook mogelijk te bestellen met het Bestelformulier 19-20.
>  Download Bestelformulier 19-20

Problemen bij online bestellen?

De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. U kunt natuurlijk ook bellen met een van onze kassamedewerkers. Zij staan u graag te woord.

Telefonisch bestellen: 020 - 788 2000
• De kassa is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.
• Wanneer u telefonisch kaarten bestelt tot één week voor het concert, kunt u betalen met een eenmalige machtiging, PODIUM Cadeaukaart of creditcardbetaling (Visa of Eurocard/Mastercard). U krijgt de kaarten dan toegezonden.
• Wanneer u telefonisch kaarten bestelt in de laatste week voor het concert, kunnen wij u de kaarten niet meer toesturen. U kunt uw kaarten in dit geval afhalen op de avond van het concert. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang afgehaald te zijn.

Langskomen bij de kassabalie

• De kassabalie is geopend van maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur. Bij avondconcerten en op zon- en feestdagen bent u welkom vanaf anderhalf uur voor aanvang van het concert. De kassa is dan alleen geopend voor verkoop van het betreffende concert. U kunt contant betalen, met pinpas, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard), Theater & Concertbon, PODIUM Cadeaukaart of Cultuurkaart.

Wachtlijst concerten
Bij uitverkochte concerten kunnen wij u tot uiterlijk de dag voor het concert op een wachtlijst plaatsen voor alsnog vrijgekomen plaatsen. Bel hiervoor de kassa. Wanneer er tickets voor u beschikbaar komen, nemen wij contact met u op.

Op de dag van het concert vervalt deze wachtlijst. Wel kunt u dan vanaf anderhalf uur voor het concert bij de kassabalie langskomen en een volgnummer afhalen. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van het concert wordt bekeken of er nog tickets beschikbaar zijn gekomen.

Mindervaliden
• Rolstoelplaatsen: in de Grote Zaal. Ook de Kleine Zaal is toegankelijk voor mindervaliden. Geef bij het telefonisch reserveren a.u.b. aan of u gebruik wilt maken van een rolstoelplaats.
• Als u minder valide bent raden wij u aan telefonisch kaartjes te reserveren zodat u verzekerd bent van een zo goed mogelijk bereikbare plaats in onze zaal.
• Goed te weten: o.a. aanwezig aangepaste lift en aangepast toilet. Betaalde invalidenparkeerplaatsen direct onder het Muziekgebouw in parkeergarage 'Piet Hein Garage'. Komt u met de tram, neem dan de weg langs de Passenger terminal naar de hoofdingang van het Muziekgebouw op de begane grond.

Slechthorenden
• Wij beschikken over een slechthorendeninstallatie en inductiesets voor gehoorapparaten. Meld het a.u.b. bij uw telefonische reservering als u hiervan gebruik van wilt maken. De apparatuur kunt u afhalen bij de garderobe.

Cadeaubonnen
De kassa van Muziekgebouw aan ’t IJ is een verkooppunt voor de PODIUM Cadeaukaart.

Zaalplattegrond

> Onderstaande zaalplattegrond downloaden (pdf, 920 Kb)

zaalplattegrond

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring