Grote Zaal (foto Martina Simcovicova)

Hoe bestel ik kaarten?

Kassa

Openingstijden
Vanwege de coronapandemie gelden vanaf 28 november de volgende, aangepaste kassa-openingstijden: 
• De kassabalie is gesloten, behalve vanaf anderhalf uur voor aanvang van het concert. 
• De kassa is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag 15.00 uur tot 17.00 uur.

T 020 788 2000
kassa@muziekgebouw.nl

Opening hours
Due to the corona pandemic, the following adjusted Box Office opening hours will apply from November 28:

• The box office counter is closed, except from one and a half hours before the start of the concert.
• The box office can be reached by telephone on Monday to Saturday from 3 pm until 5 pm.

T 020 788 2000
kassa@muziekgebouw.nl

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
T 020 788 2000

E-mail
Heb je een dringende vraag die niet op de pagina 'Veelgestelde vragen' op onze website wordt beantwoord, stuur dan een e-mail naar kassa@muziekgebouw.nl. We streven ernaar je mail binnen één werkdag te beantwoorden. Nieuws updates i.v.m. corona, o.a. over de afhandeling van gekochte tickets voor geannuleerde concerten, vind je hier.

Kaarten kopen

Online
Je kunt op elk moment van de dag online losse kaarten kopen via deze website. Om online te kunnen bestellen, heb je een account nodig. In de nieuwe bestelvolgorde op deze site, voeg je eerst al je concerten toe aan je winkelmandje, en kies je dan pas je stoelen/kaarten. Je kunt betalen met iDeal, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart.

Problemen bij online bestellen?

De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. Je kunt natuurlijk ook bellen met een van onze kassamedewerkers. Zij staan je graag te woord.

Telefonisch bestellen: 020 - 788 2000
• Voor kassa-openingstijden klik hier
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt tot één week voor het concert, kun je betalen met een eenmalige machtiging, PODIUM Cadeaukaart of creditcardbetaling (Visa of Eurocard/Mastercard). Je krijgt de kaarten dan toegezonden.
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt in de laatste week voor het concert, kunnen wij de kaarten niet meer toesturen. Je kunt je kaarten in dit geval afhalen op de avond van het concert. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang afgehaald te zijn.

Langskomen bij de kassabalie

• Vanwege corona is de kassabalie voorlopig gesloten voor kaartverkoop. 

Wachtlijst concerten
Bij uitverkochte concerten kunnen wij je tot uiterlijk de dag voor het concert op een wachtlijst plaatsen voor alsnog vrijgekomen plaatsen. Bel hiervoor de kassa. Wanneer er tickets voor je beschikbaar komen, nemen wij contact met je op.

Mindervaliden
• Rolstoelplaatsen: in de Grote Zaal. Ook de Kleine Zaal is toegankelijk voor mindervaliden. Geef bij het telefonisch reserveren a.u.b. aan of je gebruik wilt maken van een rolstoelplaats.
• Als je minder valide bent raden wij je aan telefonisch kaartjes te reserveren zodat je verzekerd bent van een zo goed mogelijk bereikbare plaats in onze zaal.
• Goed te weten: o.a. aanwezig aangepaste lift en aangepast toilet. Betaalde invalidenparkeerplaatsen direct onder het Muziekgebouw in parkeergarage 'Piet Hein Garage'. Kom je met de tram, neem dan de weg langs de Passenger terminal naar de hoofdingang van het Muziekgebouw op de begane grond.

Slechthorenden
• Wij beschikken over een slechthorendeninstallatie en inductiesets voor gehoorapparaten. Meld het bij je telefonische reservering als je hiervan gebruik van wilt maken. De apparatuur kun je afhalen bij de garderobe.

Cadeaubonnen
De kassa van Muziekgebouw aan ’t IJ is een verkooppunt voor de PODIUM Cadeaukaart.