Grote Zaal (foto Martina Simcovicova)

Hoe bestel ik kaarten?

Kassa

Openingstijden
De kassabalie is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur tot aanvang van het avondconcert. Op overige dagen gesloten tot 1,5 uur voorafgaand aan een concert. De kassa is op deze tijden ook telefonisch bereikbaar.

De kassa is gesloten op:
• Zaterdag 24 en zaterdag 31 december
In de rest van de kerstperiode is de kassa normaal geopend

T 020 788 2000
kassa@muziekgebouw.nl

Opening hours
The box office counter is open from Monday through to Saturday from 3pm until the start of the concert. On other days the counter opens 1,5 hrs before the concert starts. The box office can also be reached by telephone during these hours.

The box office is closed on:
• Saturday 24 and Saturday 31 December
During the rest of the Christmas period, the box office is open normally

T 020 788 2000 
kassa@muziekgebouw.nl

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
T 020 788 2000

E-mail
Heb je een dringende vraag die niet op de pagina 'Veelgestelde vragen' op onze website wordt beantwoord, stuur dan een e-mail naar kassa@muziekgebouw.nl. We streven ernaar je mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Kaarten kopen

Online
Je kunt op elk moment van de dag online losse kaarten kopen via deze website. Om online te kunnen bestellen, heb je een account nodig. In de nieuwe bestelvolgorde op deze site, voeg je eerst al je concerten toe aan je winkelmandje, en kies je dan pas je stoelen/kaarten. Je kunt betalen met iDeal, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart.

Problemen bij online bestellen?

De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. Je kunt natuurlijk ook bellen met een van onze kassamedewerkers. Zij staan je graag te woord.

Telefonisch bestellen: 020 - 788 2000
• Voor kassa-openingstijden, zie bovenaan deze pagina
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt tot één week voor het concert, kun je betalen met een eenmalige machtiging, PODIUM Cadeaukaart of creditcardbetaling (Visa of Eurocard/Mastercard). Je krijgt de kaarten dan toegezonden.
• Wanneer je telefonisch kaarten bestelt in de laatste week voor het concert, kunnen wij de kaarten niet meer toesturen. Je kunt je kaarten in dit geval afhalen op de avond van het concert. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang afgehaald te zijn.

Langskomen bij de kassabalie

De kassabalie is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur tot aanvang van het avondconcert. Op overige dagen gesloten tot 1,5 uur voorafgaand aan een concert. 

Wachtlijst concerten
Bij uitverkochte concerten kunnen wij je tot uiterlijk de dag voor het concert op een wachtlijst plaatsen voor alsnog vrijgekomen plaatsen. Bel hiervoor de kassa. Wanneer er tickets voor je beschikbaar komen, nemen wij contact met je op.

Toegankelijkheid
Rolstoelplaatsen: alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Als je gebruik wilt maken van een rolstoelplaats, geef dit dan telefonisch aan de kassa door.

Goed bereikbare plaatsen: wil je zeker weten dat een plaats goed bereikbaar is, maak dan een reservering via de kassa.

Draadloos in-ear systeem: mensen met een auditieve beperking kunnen gebruik maken van ons draadloos in-ear systeem. Deze apparatuur kun je afhalen bij de garderobe.

Goed te weten: er is onder andere een aangepaste lift aanwezig en een aangepast toilet. Ook zijn er betaalde gehandicaptenparkeerplaatsen in de Piet Hein-garage direct onder het Muziekgebouw. Kom je met de tram, neem dan de weg langs de Passenger Terminal naar de hoofdingang van het Muziekgebouw op de begane grond.

Weet je niet zeker of je met jouw beperking het Muziekgebouw kunt bezoeken, neem dan contact met ons op via kassa@muziekgebouw.nl.

Cadeaubonnen
De kassa van Muziekgebouw aan ’t IJ is een verkooppunt voor de PODIUM Cadeaukaart.

Zaalplattegrond

> Onderstaande zaalplattegrond downloaden (pdf, 920 Kb)

zaalplattegrond