Chieko Donker Duyvis Ensemble

Chieko Donker Duyvis Ensemble

vr 8 jul 2022 20:00 - 21:00
vr 8 jul 2022
20:00 - 21:00

Programma

18.00 - 20.00 / DJ
20.00 - 21.00 / Concert
21.00 - 23.00 / DJ

Uitvoerenden

Chieko Donker Duyvis zang, cello
Angelo Ursini fluit, klarinet
Udo Demandt percussie
César Puente contrabas 
Joshua Lutz piano
Theo de Blasis gitaar

Klassiek, jazz en Braziliaanse grooves door jong en bruisend ensemble

De jonge, bevlogen musici van het multiculturele Chieko Donker Duyvis Ensemble laten in hun eigen composities en avontuurlijke improvisaties klassieke muziek, jazz en Braziliaanse grooves op een unieke manier samenkomen. Met als bonus een aantal prachtige volksliedjes uit Latijns-Amerika, die op authentieke wijze gearrangeerd zijn door het ensemble zelf.

Chieko Donker Duyvis is een Amsterdamse met een Braziliaans-Japanse achtergrond. Haar muzikale reis begon als klassiek cellist. Tegenwoordig volgt ze haar eigen pad langs Braziliaanse muziek, jazz en vrije improvisatie. Daarbij werkt ze regelmatig samen met dichters, beeldend kunstenaars en dansers. In haar ensemble spelen musici met roots in onder meer Brazilië en Mexico.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.