Muziekgebouw Park (foto Mirte Slaats)
zo 18 nov 2018 12:00 - 13:30

Muziekgebouw Park

Picknick
18 nov
12:00 - 13:30
  • zo 18 nov 2018
    12:00 - 13:30
    Excl. pauzedrankje
    Entreehal

Een picknick (óók leuk voor families met kinderen vanaf 8 jaar) voor onze buurtbewoners en alle anderen die graag op een verrassende manier kennis willen maken met de muziek en de musici die in het Muziekgebouw te horen zijn. Neem zelf een gevulde picknickmand mee, wij zorgen voor picknickkleden, kussens en de muziek.

Programma
Het programma van deze editie van Muziekgebouw Park staat in het teken van de communicatieve kracht van de muziek. Muziek wekt emoties bij je op en brengt herinneringen tot leven. Als bezoeker krijg je vragen en boodschappen die allerlei vormen kunnen aannemen. Wat is je lievelingsmuziek? Wat luister je als je verdrietig bent?

Het Groot Concertkoor Amsterdam zingt muziek van Louis Andriessen en Eric Whitacre. Een strijktrio speelt de hypnotiserende canon Harmonium #5 van James Tenney. En theatermaker Ibelisse Guardia Ferragutti geeft een performance voor stem en elektriciteit. Harpist Eva Tebbe verrast met de bedwelmende muziek van Kate Moore, die dit seizoen Zielsverwant van het Muziekgebouw is.

Over Muziekgebouw Park
In het Muziekgebouw is veel prachtige muziek te horen in verschillende genres en vormen. Muziekgebouw Park is dé manier om daar informeel kennis mee te maken. Onder de bezielende leiding van theatermakers Milena Haverkamp (Veenfabriek) en Jochem van Tol (o k a p i) organiseren wij drie keer per jaar op zondagmiddag in de Entreehal een muzikale Picknick voor iedereen die van muziek houdt. Kom en geniet van muziek en performances én uw zelf meegebrachte picknick.

Picknickmand mee, wij verzorgen de muziek 

Programma

Foil Terrace door Mei Yi Lee en Lam Lai

Groot Concertkoor Amsterdam i.s.m. Cappella Amsterdam, Job Hubatka en Jon Extabe Arzuaga:
Louis Andriessen Un beau baiser
Eric Whitacre as is the sea / i walked the boulevard
Robert Schumann bei Schenkung

Asko|Schönbergs & K[h]AOS
James Tenney Harmonium #5

Eva Tebbe
Kate Moore Delen uit: The Open Road

“We must risk the light”, performance voor stem en elektriciteit door Ibelisse Guardia Ferragutti

Uitvoerenden

Mei Yi Lee 
Lam Lai
Concertkoor Amsterdam
Cappella Amsterdam
Job Hubatka
Jon Extabe Arzuaga
Eva Tebbe
harp en stem

Asko|Schönbergs & K[h]AOS: 
Sebastiaan van Halsema cello
Liesbeth Steffems
altviool
Isa Goldschmeding viool

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring