Chieko Donker Duyvis Ensemble

Chieko Donker Duyvis Ensemble

vr 8 jul 2022 20:00 - 21:00
vr 8 jul 2022
20:00 - 21:00
  • vr 8 jul 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18.00 - 20.00 / DJ
DJ Brendan Jan Walsh

20.00 - 21.00 / Concert
Chieko Donker Duyvis Ensemble

21.00 - 23.00 / DJ

Brendan Jan Walsh

Uitvoerenden

Chieko Donker Duyvis zang, cello
Angelo Ursini fluit, klarinet
Udo Demandt percussie
César Puente contrabas 
Joshua Lutz piano
Theo de Blasis gitaar

Klassiek, jazz en Braziliaanse grooves door jong en bruisend ensemble

De jonge, bevlogen musici van het multiculturele Chieko Donker Duyvis Ensemble laten in hun eigen composities en avontuurlijke improvisaties klassieke muziek, jazz en Braziliaanse grooves op een unieke manier samenkomen. Met als bonus een aantal prachtige volksliedjes uit Latijns-Amerika, die op authentieke wijze gearrangeerd zijn door het ensemble zelf.

Chieko Donker Duyvis is een Amsterdamse met een Braziliaans-Japanse achtergrond. Haar muzikale reis begon als klassiek cellist. Tegenwoordig volgt ze haar eigen pad langs Braziliaanse muziek, jazz en vrije improvisatie. Daarbij werkt ze regelmatig samen met dichters, beeldend kunstenaars en dansers. In haar ensemble spelen musici met roots in onder meer Brazilië en Mexico.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.