PEAX (foto Maarten Corbijn)

RESET

PEAX
vr 26 aug 2022 20:00 - 21:00
vr 26 aug 2022
20:00 - 21:00
  • vr 26 aug 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18.00 - 20.00 / DJ
Maurane Gabriël

20:00 - 21:00 / concert PEAX
Muziek van het album RESET

21.00 - 23.00 / DJ
Maurane Gabriël

Uitvoerenden

PEAX:
Ties Mellema saxofoon
Barry Jurjus slagwerk, elektronica

Vernieuwende sax-percussie cross-over

PEAX betekent een herstart voor saxofonist Ties Mellema. Op het album RESET mixt hij bassaxofoon met elektronica, synthesizer en samples. Een nieuwe richting voor de klassieke musicus, die hierbij samenwerkt met percussionist/drummer Barry Jurjus.

PEAX integreert alle muziek die de twee in hun carrières in de klassieke muziek en alles wat daaraan raakt is bijgebleven. Inspiratie komt onder meer van minimal music, funk, jazz, gregoriaans, avant-garde en drum-’n-bass. De coronacrisis markeerde het begin van PEAX. Na twintig jaar hadden Ties en Barry ineens tijd om hun sterke muzikale connectie om te zetten in eigen producties.

'De groovende bravoure van Reset blijft boeien.' (NRC)
'Muziek waar de levenslust vanaf spat.' (Het Parool)
‘Mellema is the real deal.’ (Villa d'Arte)

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.