Adinda Meertens (foto Petra Beckers)

Sweet Toko

vr 4 aug 2023 20:00 - 21:00
vr 4 aug 2023
20:00 - 21:00
  • vr 4 aug 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 DJ Git Hyper
20:00 - 21:00 Sweet Toko
21:00 - 23:00 DJ Git Hyper

Uitvoerenden

Sweet Toko:
Adinda Meertins bas
Efe Erdem trombone
Ed Verhoeff gitaar
Luis Mora Matus drums

Superzonnige zomerjazz

Sweet Toko speelt een mix van Caribische grooves en zwoele jazz en kan daarmee overal uit de voeten, onder de palmen op een tropisch strand én onder de wolkenkrabbers van de grote stad. Blikvanger is zangeres en contrabassiste Adinda Meertins. Zij wordt bijgestaan door een internationale band met elektrische gitaar, trombone en drums.

Adinda Meertins won een Latin Grammy met de Colombiaanse formatie Monsieur Periné, waarmee ze wereldwijd optrad. In haar thuisland Nederland richtte ze Sweet Toko op, met musici uit onder meer het Metropole Orkest en Re:Freshed Orchestra. Sweet & Sour, het debuutalbum van Sweet Toko, werd geproduceerd door Jason Lindner, de toetsenist uit New York die ooit bij David Bowie speelde.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.