Aviv Noam Quartet

Aviv Noam Quartet

do 17 aug 2023 20:00 - 21:00
do 17 aug 2023
20:00 - 21:00
  • do 17 aug 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 DJ Jacques Echec
20:00 - 21:00 Aviv Noam Quartet
21:00 - 23:00 DJ Jacques Echec

Uitvoerenden

Aviv Noam Quartet:
Aviv Noam alt- en sopraansaxofoon 
Federico Calcagno basklarinet
Louis Bourhis contrabas
Guy Salamon drums

Jong Amsterdams jazzkwartet met musici uit alle windstreken

Anno 2023 is jazz in Amsterdam een internationale aangelegenheid. Musici in de stad komen van heinde en verre, zo bewijst ook het Aviv Noam Quartet. De bandleden komen uit Israël, Italië en Frankrijk. Humor, georganiseerde chaos, melodie en groove staan aan de basis van hun muziek. ‘Een lekker eigenwijs bandje’, aldus de jury van de Dutch Jazz Competition. 

Saxofonist en bandleider Aviv Noam verhuisde enkele jaren geleden van Tel Aviv naar Amsterdam. In zijn composities zijn invloeden te bespeuren uit de avant-gardejazz van de jaren 50 en 60, van baanbrekende legendes als Charles Mingus, Eric Dolphy en John Coltrane. Het Aviv Noam Quartet won belangrijke Nederlandse muziekprijzen en speelde op grote festivals als North Sea Jazz.

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

Aviv Noam Quartet
Aviv Noam Quartet