Raquel Kurpershoek

Nizami

Raquel Kurpershoek Trio
za 5 aug 2023 20:00 - 21:00
za 5 aug 2023
20:00 - 21:00
  • za 5 aug 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Paloma

20:00 - 21:00 / concert Raquel Kurpershoek Trio
Muziek van het album Nizami

21:00 - 23:00 / DJ Paloma

Uitvoerenden

Raquel Kurpershoek zang 
Alejandro Hurtado flamencogitaar 
Danny Rombout percussie

Met flamencomuziek naar werelden van dadels en jasmijn

Nizami is het nieuwste project en het gelijknamige debuutalbum van zangeres Raquel Kurpershoek. Het is gebaseerd op de liefdesverhalen uit het boek De zeven wijze prinsessen van de middeleeuwse Perzische dichter-filosoof Nizami Ganjavi (1140 -1202). Raquel vertelt ze tijdens dit zomerse concert in verschillende muziekstijlen in een intieme dialoog met flamencogitarist Alejandro Hurtado en percussionist Danny Rombout. 

Het trio voert in eigen composities de luisteraar mee naar andere werelden van ‘dadels en jasmijn’. Het album werd bekroond met drie prijzen op het World Music Festival Andrea Parodi 2022 in Italië: de Best Music Award, de International Jury Award en de Bianca D'Aponte Award. Raquel Kurpershoek maakt haar debuut tijdens de Flamenco Biënnale online editie 2021 in de door haar geregisseerde korte documentaire Traslasiera over hoe doven en slechthorenden (flamenco)muziek kunnen voelen. 

i.s.m.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.