Dareyn

Q.7

Dareyn
vr 11 aug 2023 20:00 - 21:00
vr 11 aug 2023
20:00 - 21:00
  • vr 11 aug 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Karim Semin

20:00 - 21:00 / concert
Improvisaties gebaseerd op klassieke, jazz- en niet-westerse muziek

21:00 - 23:00 / DJ Karim Semin

Uitvoerenden

Emine Bostancı kamancheh, Kretenzische lier, zang
Maya Fridman cello, zang
Franz von Chossy piano
Vincent Planjer percussie

Betoverende klankwereld rond Oosters strijkinstrument

Voor Emine Bostancı was het liefde op het eerste gehoor: de combinatie van haar instrument kamancheh (traditionele Anatolische knieviool) met de cello van Maya Fridman. Deze strijkinstrumenten in een gepassioneerde dialoog vol melancholie vormen de kern van ensemble Dareyn.

Naast kamancheh speelt Emine ook Kretenzische lier, een verwant volksinstrument uit Griekenland. De klank van hun snaren en zang komt op betoverende wijze samen met de percussie en de subtiele ritmische stuwing van jazzpianist Franz von Chossy. Voor de musici staat Dareyn voor een uitnodiging om lichaam, geest en ziel te ontdekken op weg naar verlichting. Met Q.7 neemt het ensemble haar publiek mee op een reis naar de innerlijke zeven hemelen, met eigenschappen die doorklinken in muziek die put uit christelijke, hindoeïstische, islamitische, joodse en Afrikaanse bronnen. 

i.s.m.


Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.