Brintex Collective (foto Liam Gruijters)

Groove Beest: Brintex

do 28 nov 2024 12:30 - 13:30
do 28 nov 2024
12:30 - 13:30

Laad je batterij op met verse jazz-energie

Brintex Collective klinkt als een wereldstad: bruisend, piepend, knarsend en vol geuren en kleuren. De groep komt uit Rotterdam, maar had ook net zo goed uit Londen of New York kunnen komen. Spring op de Brintex-trein en laat je meevoeren door de zwierige melodielijnen, diepe bassen, elektronische geluiden en knetterende drums.

In de concertserie Groove Beest  kom je erachter waarom je tijdens sommige muziek keihard wilt dansen of gaat meetikken met je voet. Samen met MC Cheyenne Toney en de bandleden van Brintex Collective ga jij met je klas op zoek naar de groove. Stilzitten is geen optie, dus spring, dans en klap mee en laat het beest in jezelf los. Kom alvast in de sfeer met deze video.

video Brintex

Brenn Luiten toetsen
Christopher Rijckaert drums
Joop de Graaf bas
Tommy van Leuken synthesizer/gitaar
Antonio Moreno Glazkov trompet
Diana Dzhabbar fluit/saxofoon

Concertserie Groove Beest!
In de concertserie Groove Beest! (waar dit concert er één van is) ontmoet je echte podiumbeesten. Je ziet en hoort ze niet alleen, maar je voelt ze ook: hoe oud je ook bent, hun beestachtige grooves dringen door tot in je tenen. Stilzitten is dan geen optie meer. Dus houd je niet in – niets is raar. Zing, dans en rap mee met MC Groove Beest en laat het beest in jezelf los! Get up & move to the groove!

Bekijk alle Groove Beest-concerten