(foto Irena Mila)

Close Encounters of the Queer Kind

Amsterdam Gay Men's Chorus
za 29 jun 2024 20:30 - 22:00
za 29 jun 2024
20:30 - 22:00
  • za 29 jun 2024
    20:30 - 22:00
    Pauze 21:20
    Grote Zaal

Programma

Honderd zangers en dansers brengen space-themed hits ten gehore van artiesten als Jamiroquai, Lady Gaga, Bjork, Radiohead en de onmisbare David Bowie

Uitvoerenden

Koor en dansers Amsterdam Gay Men’s Chorus
Joost van Velzen dirigent 
Maarten van Grootel artistiek leider
Nikos Stavlas piano
Sjoerd Rebers basgitaar
Paulo Aires gitaar
Dylan Mcbride drums

Het Amsterdam Gay Men’s Chorus (AMSGMC) brengt zijn jaarlijkse zomershow naar Muziekgebouw aan ’t IJ! Dit keer op een ontdekkingsreis die de vele betekenissen van ‘in de ruimte’ voor de queer gemeenschap zal blootleggen. Als weerspiegeling van de eigen uiteenlopende muzikale smaak van het koor brengen bijna 100 zangers en dansers hits met een ruimtethema ten gehore van artiesten als Jamiroquai, Lady Gaga, Björk, Radiohead en de onmisbare David Bowie.

AMSGMC is het grootste LGBTQ+ koor van Nederland, bestaande uit homo-, bi- en queer mannen van meer dan dertig nationaliteiten. Het koor heeft als missie om de kracht van muziek en dans te gebruiken om mensen samen te brengen in een setting waar ze zichzelf kunnen zijn.

Na het concert is er van 22.30 tot 03.00 uur een afterparty in de Entreehal met live DJ. Doe mee en dans de hele nacht door! (toegang tot de afterparty is inbegrepen in het toegangskaartje van het 20.30 uur concert).

Dit concert is uitgezonderd van de Podiumpas