Foto Martijn Snijder

Cato van Dijck + Anton Goudsmit

vr 2 aug 2024 20:00 - 21:00
vr 2 aug 2024
20:00 - 21:00
  • vr 2 aug 2024
    20:00 - 21:00
    Excl. drankje
    Terras Muziekgebouw
  • Let op: kies bij bestelling voor borrel óf diner

Programma

18:00 - 20:00 / DJ
20:00 - 21:00 / concert
21:00 - 23:00 / DJ

Uitvoerenden

Cato van Dijck zang, bas
Anton Goudsmit gitaar

Twee podiumdieren op avontuur aan het IJ

Tijdens JazzFest Amsterdam afgelopen voorjaar stonden ze voor het eerst samen op de planken: indiepopdiva Cato van Dijck en gitaarbeest Anton Goudsmit. Wie deze twee podiumdieren weleens heeft zien optreden zal niet verbaasd zijn dat het een doorslaand succes was. Vanavond geven ze hun samenwerking een vervolg. Het is de vraag of Van Dijck en Goudsmit zelf vooraf weten wat ze spelen, maar dat het meeslepend zal zijn staat wel vast.

Cato van Dijck is frontvrouw van de Amsterdamse band My Baby, die sinds 2012 internationaal succesvol is. Of het nu discokrakers zijn als I feel love of juist intieme liedjes van Joni Mitchell, Van Dijck kan het allemaal. Hetzelfde geldt voor gitarist Anton Goudsmit, die zijn avontuurlijke jazz steevast doorspekt met vleugjes pop en rock, van Elvis Presley tot Henry ‘The Pink Panther’ Mancini. Goudsmit maakte jarenlang deel uit van de bigband New Cool Collective en is een van de oprichters van The Ploctones.

Tickets en consumpties
Koop een ticket à € 18,00 voor een concert met borrel óf een concert met diner. Alle consumpties (eten/drinken) reken je ter plekke af op het terras. 

Slecht weer?
Bij slecht weer verplaatsen we het optreden naar binnen in de Entreehal, met uitzicht over het IJ. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.