Adres en route

Adres

Kassa
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
> openingstijden

T 020-788 2000
E kassa@muziekgebouw.nl

Gebruik het e-mailadres niet om kaarten te reserveren of te bestellen. Je kan via e-mail wél een adreswijziging doorgeven of andere vragen stellen.

Bezoekadres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Route

Muziekgebouw aan 't IJ ligt op 15 minuten lopen vanaf de IJ-zijde van het Centraal Station, 5 minuten rijden vanaf ringweg A10 oost en 3 minuten met de tram (lijn 26) vanaf de voorzijde van het Centraal Station.

De Piet Hein Parkeergarage van de Gemeente Amsterdam bevindt zich deels onder het Muziekgebouw.Tram
Lijn 26, halte Muziekgebouw.

Mensen met een beperking raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereik je door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.

Te voet
Ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Je verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten (na 300 m.) rechtdoor, de grote weg omhoog volgen. Links zie je Muziekgebouw aan 't IJ liggen.

Fiets
Onder Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). Je bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kan je binnendoor naar de entreehal/kassa van Muziekgebouw aan 't IJ.

Auto

Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag S114 richting Centrum. Vanuit Haarlem, volg de S102.

Download routebeschrijving (pdf, 85 kB)

Parkeren 
Pal onder het Muziekgebouw kan je parkeren in de Piet Heingarage van de Gemeente Amsterdam. Vanuit de parkeergarage is onze Entreehal bereikbaar via lift of trap. Alternatieve, nabij gelegen parkeergarages zijn Parking Centrum Oosterdok aan de Oosterdokskade, Parkeergarage IJ-oever Centrum en P+R Zeeburg.

Dichtstbijzijnde parkeerplaatsen voor gehandicapten vind je hier.

piet-heingarage