Zakelijke evenementen

Welkom bij het Muziekgebouw!

Een toonaangevend concertpodium in een iconisch gebouw aan het Amsterdamse IJ. Licht en ruimte, uitzicht over het water, zalen met ongekende mogelijkheden en prima bereikbaar: het Muziekgebouw heeft het allemaal. De ideale plek voor je zakelijk evenement.

Jouw evenement in Muziekgebouw

Hoe verloopt het organiseren van een event in het Muziekgebouw in de praktijk? Wat is er mogelijk en hoe benut je de mogelijkheden optimaal? In onderstaande artikelen delen we onze ervaringen, en die van eventmanagers.

Ruimtes

.

Grote Zaal

Wij durven met gemak te stellen dat de Grote Zaal de meest flexibele zaal van Amsterdam is. In deze hypermoderne zaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel de vloerdelen, stoelen, plafond als achterwand zijn beweegbaar. Hierdoor kan een congresopstelling tijdens een borrel binnen een uur moeiteloos worden omgetoverd in een dineropstelling. De zaal heeft rondom ledverlichting waarmee je de sfeer kan creëren die past bij je evenement.
Opstellingsmogelijkheden

.

Entreehal

De ruime Entreehal is de centrale ruimte waar de gasten samenkomen. Door de grote glazen façade heb je een schitterend uitzicht over het terras en het IJ. De Entreehal heeft plaats voor de garderobe, registratie en catering. En leent zich perfect voor branding en het plaatsen van stands.

Capaciteit

.

Foyerdeck 1

In deze prachtige lichte ruimte geniet je van het weidse uitzicht over het IJ en de stad Amsterdam. Foyerdeck 1 kun je zien als een verlengstuk van de Entreehal en wordt veel gebruikt voor kleinere gezelschappen, diners en extra standruimte.

Opstellingsmogelijkheden

.

Kleine Zaal & Foyerdeck 3

Zowel de Kleine Zaal als naastgelegen Foyerdeck 3 hebben een spectaculair uitzicht over het IJ, zijn ideaal als locatie voor kleinere groepen en als break-out zaal. Bijzonder aan de Kleine Zaal is de glazen schuifwand. Deze kan in zijn geheel worden weggeschoven, waardoor er één grote ruimte ontstaat met Foyerdeck 3.

Opstellingsmogelijkheden

.

Atrium

Het Atrium is een grote, hoge en open entreeruimte op de 2e verdieping. Hier komen bezoekers binnen die aankomen via de voetgangersbrug. Het Atrium heeft veel lichtinval en is ideaal voor het plaatsen van stands. Daarnaast heeft het een exclusief terras met uitzicht over het IJ, richting Amsterdam Noord.

Opstellingsmogelijkheden

.

Atriumzaal

Voor kleinere bijeenkomsten biedt de Atriumzaal een uitkomst. Aan weerszijden van de zaal bevinden zich vier break-out kamers. De Atriumzaal wordt ook gebruikt door de afdeling Educatie voor SoundLAB workshops; hier kan muziek worden gemaakt en leert men componeren op unieke muziekinstrumenten. Dit kan ook onderdeel zijn van een zakelijk evenement! 

Opstellingsmogelijkheden

Portfolio

Faciliteiten

Contact