Grote Zaal

In de Grote Zaal zijn veel verschillende opstellingen mogelijk:
 

Grote Zaal Muziekgebouw aan \'t IJ

Zalen

Beweegbare vloer
Alle vloerdelen kunnen los van elkaar in hoogte worden versteld. Een vlakke vloer is mogelijk, maar ook een getrapte vloer met podium of een naar twee zijden oplopende vloer:
 

Opstellingen combineren
Een combinatie van opstellingen is ook mogelijk: de zaalstoelen kunnen in tien minuten de zaal uit, waarna een totaal andere opstelling kan worden gebouwd: eerst plenair en dan een diner of feest? Geen probleem!

LED-verlichting
In de wanden van de Grote Zaal is LED verlichting verwerkt. Je kan de wanden per paneel een verschillende kleur geven, per vlak of per wand. Of de hele zaal in een kleur. Ook kan de kleur verlopen of kan je per onderdeel een andere kleur kiezen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
 

Inclusief Entreehal en Foyerdecks 
Als je de Grote Zaal huurt, dan huur je automatisch ook de Entreehal en de Foyerdecks 1 en 2.

Kleine Zaal

De Kleine Zaal bevindt zich bovenin ons gebouw. Het is een vlakke vloerzaal met losse stoelen. De glazen wand scheidt de Kleine Zaal van het bijbehorende Foyerdeck 3. Deze wand kan geheel worden geopend, waardoor één grote ruimte ontstaat. Het Foyerdeck heeft uitzicht over het IJ en met de gordijnen open heb je dat geweldige uitzicht ook vanuit de Kleine Zaal als de pui gesloten is.

Foyerdecks

Entreehal

De Entreehal bevindt zich direct aan het terras en de waterkant. Bij mooi weer openen we de grote schuifdeuren en kunnen uw gasten genieten van een hapjes of drankje op het terras.

Atriumzaal en Atrium

De Atriumzaal bevindt zich in het Atrium en is een grote ruimte voor 120 personen, met aan weerszijden vier kleine break-outruimtes. Het Atrium is een grote hoge en lichte ruimte aan de achterkant van ons gebouw. Deze ruimte leent zich uitstekend voor catering bij de Atriumzaal of beurzen en stands.

Studio's

Factsheet zaalcapaciteiten> Download de factsheet met zaalcapaciteiten bij diverse opstellingen