Pärt Festival 2022

di 22 t/m zo 27 maart 2022
Ode aan een diepzinnig muziekvernieuwer

Het Muziekgebouw eert de Estse Arvo Pärt (1935) met een festival waarin een sprankelende dwarsdoorsnede uit zijn bijzondere oeuvre te horen is, vertolkt door de beste musici.

We volgen Pärt van het prille begin, via zijn baanbrekende werk uit de jaren 70, tot zijn huidige statuur als een van de grootste levende componisten. Het avontuurlijke festivalprogramma biedt een uitgelezen kans om nieuwe ontdekkingen te doen of je gewoon heerlijk onder te dompelen in Pärts bedwelmende universum. Naast concerten zijn er lezingen, exposities en films.

Programma

Nieuws en achtergronden

Festivalkorting


Profiteer van korting op de normale toegangsprijs bij het bestellen van kaarten voor meerdere concerten in het Pärt Festival:

• 3 - 5 concerten: 20% festivalkorting
• 6 - 8 concerten: 25% festivalkorting
• 9 of meer concerten: 35% festivalkorting

> Meer informatie over bestellen met festivalkorting

Bestelinformatie


• Dit festival stond oorspronkelijk gepland voor april 2020, maar kon vanwege de corona-uitbraak niet doorgaan. Het is in zijn geheel verplaatst naar maart 2022. Gekochte tickets voor 2020 blijven geldig voor het festival in 2022.
• Bestel je concertkaarten via deze website. Het programma vind je hier.
• De verschillende onderdelen van het randprogramma zoals de lezingen, inleiding, films en exposities zijn gratis toegankelijk. 
• Op de pagina bestellen van kaarten vind je alle informatie over bestellen, openingstijden en contactgegevens van de kassa.

Pärt Festival en corona
We hopen het programma zoals nu aangekondigd te kunnen brengen. Vol goede moed verwelkomen we iedereen in het Muziekgebouw. Uiteraard sturen we je kort voor je bezoek informatie over de dan geldende coronamaatregelen en hoor je van ons zodra er iets wijzigt. Als een concert toch geannuleerd wordt, ontvang je het aankoopbedrag natuurlijk retour.

Vragen?
De pagina Veelgestelde vragen biedt in veel gevallen uitkomst. Je kunt met vragen natuurlijk ook terecht bij onze kassa.