4\'33 grand café (foto Masha Bakker)

Eten en drinken

Welkom in 4'33 grand café


4'33 is een eigentijds grand café met een uniek uitzicht over ’t IJ. U kunt er van dinsdag t/m zondag vanaf 11 uur terecht voor een gezonde lunch, high tea of 3-gangen concertdiner voorafgaand aan het concert.

Van werkplek tot een café met live optredens. Een inspirerende ontmoetingsplek voor buurtbewoners, musici en concertbezoekers. Overdag bestaat de menukaart uit een combinatie van toegankelijke ontbijt- en lunchgerechten en patisserie uit de Dudok bakkerij, terwijl in de avond een 3-gangen menu met Zuid-Europese inslag wordt geserveerd.Bekijk het menu op www.433grandcafe.nl


Reserveren

 

 

 

Muziekgebouw en Dudok

4’33 grand café is een gezamenlijk initiatief van het Muziekgebouw en Dudok horeca, bekend van o.a. café-brasserie / restaurant Dudok in diverse steden.

De naam 4’33 grand café is ontleend aan de pianocompositie 4’33” uit 1952 van de Amerikaan John Cage. Een werk van 4 minuten en 33 seconden pure stilte. Alleen toevallig omgevingsgeluid is hoorbaar. Volgens Cage bestaat absolute stilte slechts bij de gratie van geluid. Net zoals dit muziekstuk nooit hetzelfde klinkt, zijn het de wisselende elementen – de concerten, het eten, het weer en ú – die een bezoek aan 4’33 grand café steeds weer uniek maken.Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring