4\'33 grand café (foto Masha Bakker)

Eten en drinken

Welkom in 4'33 grand café

4'33 is een eigentijds grand café op de begane grond van Het Muziekgebouw met een uniek uitzicht over ’t IJ. Een inspirerende en levendige ontmoetingsplek voor concertbezoekers, zakelijk publiek, buurtbewoners en musici. Van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom voor een goede kop koffie (en de krant aan de grote leestafel), een gezonde lunch of een high tea met heerlijke zoete bites van Dudok Patisserie.In de avond ontvangen wij u graag voor een feestelijk diner voorafgaand aan het concert. De avondkaart wisselt iedere drie weken en is geënt op de Zuid-Europese keuken. Ook de unieke uitstraling en ambiance van het Muziekgebouw dienen als inspiratiebron voor het menu: diverse klassieke gerechten met een eigentijdse twist! De gerechten zijn altijd seizoensgebonden en de kaart biedt voldoende verrassende vegetarische opties. Alle gerechten zijn los te bestellen, maar ook als onderdeel van een 3-gangen concertmenu.

Menu en reserveren: www.433grandcafe.nl

Reserveren4 minuut 33

De naam van het grand café is ontleend aan de compositie 4’33” uit 1952 van de Amerikaan John Cage. Een werk van 4 minuten en 33 seconden pure stilte. Alleen toevallig omgevingsgeluid is hoorbaar. Net zoals dit muziekstuk nooit hetzelfde klinkt, zijn het de wisselende elementen – de concerten, het eten, het weer en u – die een bezoek aan 4’33 grand café steeds weer uniek maken.

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring