Wervelwind Ensemble - Zwier (foto Martina Simkovicova)

Zwier (2-4)

Wervelwind Ensemble
zo 4 apr 2021 13:30 - 14:15
zo 4 apr 2021
13:30 - 14:15
  • zo 4 apr 2021
    13:30 - 14:15
    Excl. pauzedrankje
    Geannuleerd
    Geweest

Programma

Muziek van Toek Numan

Uitvoerenden

Wervelwind Ensemble:
Marieke Franssen piccolo, fluit
Douwe van der Meulen hobo
Stefanie Liedtke fagot en blokfluit
Anneke Wensink hoorn
Rudi van Hest klarinet en basklarinet

Virág Dezsö, Ide van Heiningen (Moving Academy of Performing Arts) regie, vormgeving en licht

Stap in een muzikale zweefmolen. Wervelende klanken tillen je op en draaien je rond. In een kring trekt een elegante wals aan je voorbij, golven sierlijke melodieën heen en weer en veranderen de muzikanten in een zoemende bromtol of een schurende draaideur. Zwier is een luchtig spel van gulle klanken en bewegingen. Een muzikale ode aan zwieren!

Zwier is een tekstloze voorstelling waarin de kracht van de muziek en de vertelkunst van de beweging centraal staan. Kinderen worden uitgenodigd om dichtbij te komen en zich te verwonderen over de prachtige klanken en het mooie decor en mogen na afloop ook de instrumenten ontdekken.

De kaartverkoop van dit concert is gestart voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Vanwege coronabeperkingen is het waarschijnlijk dat de aanvangstijd en de placering nog wijzigen. Ook is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In alle gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en bieden we de mogelijkheid tot restitutie. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.

Partner:

Vijf blazers brengen een muzikale ode aan zwieren