Samira's Blues

Een voetreis van vijftig dagen

Samira's blues
za 20 aug 2022 20:00 - 21:00
za 20 aug 2022
20:00 - 21:00
  • za 20 aug 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Papelón Kifesh
20:00 - 21:00 / concert Samira's Blues
21:00 - 23:00 / DJ Papelón Kifesh

Uitvoerenden

Samira Dainan zang, composities
Bas Gaakeer gitaar, arrangementen
Hassan Ait-Moumad basgitaar
Julinho Pimentel percussie

Zinderende songs en spirituals met Arabische en Afrikaanse roots

Samira’s Blues verovert festivals van Amsterdam tot in de Sahel met haar spirituele woestijnblues. De muziek volgt de Marokkaanse roots van leadzangeres en songwriter Samira Dainan en neemt je mee door de Sahara naar de Malinese oever aan de andere kant. Een voetreis van vijftig dagen samengevat in eigen songs en klassiekers, van dromerig en ingetogen tot zinderend en opzwepend.

Samira’s Blues maakte in de eerste maanden na oprichting al furore in de voorprogramma’s van de beroemde Toeareg-rockers van Tamikrest en Imarhan. De rauwe woestijngitaarsound drong door tot in Niger, met dank aan Facebook. En de band heeft ook nog een honderd procent echte Marokkaanse klassieker op het repertoire, tot groot genoegen van de trouwste fans. 

i.s.m.


Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.