Rondleiding

+ gratis lunchconcert
wo 9 okt 2024 10:45 - 12:00
wo 9 okt 2024
10:45 - 12:00
  • wo 9 okt 2024
    10:45 - 12:00
    Excl. drankje
    Rondleiding

Een unieke kans om voor én achter de schermen te kijken

Een rondleiding is dé kans om voor en achter de schermen te kijken in een van de mooiste concertzalen van Europa. Een enthousiaste gids vertelt je alles over de geschiedenis van het Muziekgebouw en zijn bijzondere architectuur. 

Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de eindeloze mogelijkheden van de Grote Zaal en zijn prachtige akoestiek. Kom op plekken die anders niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals het backstage-gebied, de kleedkamers, het loading dock en de artiestenfoyer. En vergeet vooral niet te genieten van het mooie uitzicht over het IJ vanaf de Foyerdecks.

De rondleiding is in het Nederlands, start in de Entreehal en duurt ruim een uur. Iedere rondleiding is weer anders en afhankelijk van wat er op dat moment gaande is in het gebouw. Houd er rekening mee dat er bij de rondleiding veel gelopen wordt. Voor mensen in een rolstoel is vrijwel alles bereikbaar met de lift.

Gratis lunchconcert
Combineer je rondleiding met het lunchconcert van 12.30 uur in de Grote Zaal! Het ticket voor de rondleiding geeft je gratis toegang tot het concert (normaal €6).

Onderdeel van