Volop jeugdactiviteiten in het Muziekgebouw

10 juni 2021

Nu we onze deuren weer mogen openen, hopen we ook weer veel families te kunnen verwelkomen. Er is in ieder geval genoeg te doen!


Maak bijvoorbeeld je eigen muziekstuk met wonderlijke instrumenten in een workshop SoundLAB, of ga op ontdekkingsreis door het Muziekgebouw tijdens de familieroute van het Minimal Music Festival  (3 juli). En gelukkig staan ook in seizoen 21-22 weer veel gekke, grappige en energieke voorstellingen op het programma, voor jong en oud.

SoundLAB weer openVanaf zondag 13 juni staan er weer SoundLAB workshops op de planning. Ga op ontdekkingstocht langs de wonderlijke instrumenten en maak je eigen muziekstuk. Voor kinderen vanaf 7 jaar met volwassenen. Tip! De workshops zijn ook te boeken voor kinderfeestjes.

Boek nu


Familieroute Minimal Music Festival

Zaterdagmiddag 3 juli nodigt het Minimal Music Festival kinderen en hun ouders uit voor een bijzondere muziekbeleving. Een spannende speurtocht door het backstage gebied en onderweg kun je allerlei wonderlijke installaties ontdekken.

Meer info en tickets


Terrasconcert voor families

Na het succes van vorig jaar, komen de Terrasconcerten terug. En dit jaar zit er ook een concert tussen voor de hele familie: Herrie in de tent!

Meer info en reseveren


Seizoen 21-22

Kinderen van alle leeftijden kunnen in het Muziekgebouw naar prachtige concerten: met muziek die raakt, vrolijk maakt, inspireert en laat swingen. In de serie Kijk Muziek! (2-10 jaar) organiseren wij verrassend muziektheater. En in Open je Oren! (8+) muzikale ontmoetingen met topmusici.

Bekijk jeugdconcerten 21-22