foto Foppe Schut

Kindermuziekweek

5 april t/m 14 april 2024

Het Muziekgebouw laat Gouden Muziekwensen uitkomen!

Het Muziekgebouw heeft tijdens de Kindermuziekweek een aantal prachtige kinderconcerten én een SoundLAB workshop voor je in petto, voor kinderen van alle leeftijden. Ook verzamelen we jullie bijzondere muziekwensen in de Gouden Brievenbus!

Doe een muziekwens
Heb jij weleens willen optreden in een echte concertzaal? Of op het podium willen staan met een orkest? Of meedoen aan een SoundLAB workshop? Dit is je kans! Iedereen tot en met 12 jaar kan meedoen. Vertel ons jouw diepste muzikale wens en waarom je dit wenst en wie weet komt jouw droom uit.

Bij de hoofdentree vind je een gouden brievenbus. Hier kun je tijdens de Kindermuziekweek je muzikale wens inleveren. Wil je nog iets langer nadenken over je wens? Of lukt het niet om je wens zelf in te leveren? Stuur je wens dan uiterlijk zondag 14 april 2024 in via kindermuziekweek.nl/gouden-muziekwens. Aan het einde van de week kiezen we een wens uit die we laten uitkomen.

Kindermuziekweeklied 2024
Het thema van de Kindermuziekweek 2024 is 'Energie!'. Voor dit thema heeft Jan Groenteman het kindermuziekweeklied van dit jaar geschreven, namelijk: Energie!. Het nummer wordt gezongen door Duron, finalist van het Junior Songfestival. Beluister het lied hieronder!

Concerten en workshops Kindermuziekweek 2024