Laraaji

Laraaji presenteert the Peace Garden
wo 7 okt 2015 20:30 - 22:00
wo 7 okt 2015
20:30 - 22:00
  • wo 7 okt 2015
    20:30 - 22:00
    Klankspeeltuin

De legendarische ambient en lachmeditatie guru Laraaji presenteert The Peace Garden. Met hemelse klanken van elektronische zither, mbira, gong, chimes en vocalen neemt Laraaji je in deze deep listening sessie mee naar je innerlijke Peace Garden. Een tuin vol ontspanning, rust en harmonie.

Als klassiek geschoolde muzikant heeft LARAAJI altijd een diepe interesse gehad in klank, meditatie, yoga en oosterse filosofieën. Laraaji werd in de jaren ’70 door Brian Eno ‘ontdekt’ terwijl hij in Washington Square Park in New York experimenteerde met trance-opwekkende jams op een autoharp. Ze maakten samen het album Ambient 3: Day Of Radiance, uit Eno’s befaamde Ambient serie. Sinds heruitgaven van zijn albums op o.a. Warp/All Saints en RVNG INTL en een tour met de Amerikaanse lo-fi artiest Sun Araw vindt een herwaardering voor zijn muziek plaats.

Let op: Voor dit concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aan de deur worden op de avond nog 50 kaarten verkocht vanaf 19.30.

Voor en na het concert draait DJ Luc Mast.


Leden van Subbacultcha kunnen gratis naar het concert van Laraaji zolang er beschikbaarheid is. First come, first serve.

Deep listening session