Huerco S. (live) + Mark Berman (live)

i.s.m. Subbacultcha / *voorverkoop uitverkocht*
za 19 nov 2016 20:30 - 23:30
za 19 nov 2016
20:30 - 23:30
  • za 19 nov 2016
    20:30 - 23:30
    Atriumzaal

Programma

20.00 uur / Deuren Open / Strange Boutique (DJ's)
20.30 uur / Mark Berman (live)
21.00 uur / Huerco S. (live)
22.00 uur/ Strange Boutique (DJ's)

Uitvoerenden

Huerco S. elektronica 

Huerco S. geldt als een briljante outsider in de elektronische dansmuziek. De dj/producer uit Kansas ontwikkelde geheel onafhankelijk van de internationale clubscene een fragiele, organisch soort ambient. Het is zijn allereerste live-set in Nederland. Support-act is Mark Berman die de afgelopen 3 jaar zijn organische geluid perferctioneerde op zijn zelfgebouwd modulair systeem. 

Brian Leeds AKA Huerco S. kwam deze zomer ijzersterk voor de dag met het dubbelalbum For Those Of You Who Have Never (And Also Those Who Have), waarop hij zijn kenmerkende gruizige technobeats achterwege laat en de luisteraar onderdompelt in hallucinerende vlagen geluid en vergankelijke synthesizerklanken, ruisend en desoriënterend.

De DJ's van Strange Boutique draaien voor en na het concert hun favouriete platen.

'Met dit mateloos intrigerende en prachtige tweede album bevindt Huerco S. zich ergens in het wazige wonderland tussen Actress en Boards of Canada, waar de tijd een heel ander verloop kent en je dagen achtereen hetzelfde album kunt draaien zonder het ooit moe te worden.' ***** (DJ Broadcast)

'Filtering his work through yesterday’s technology, he makes techno folk music in the traditional sense: a music that carries remnants of the past into the future' (8.1) (Pitchfork).


Leden van Subbacultcha kunnen gratis naar dit concert. 

Let op: De voorverkoop voor dit concert is uitverkocht. Er zijn nog kaarten aan de deur te koop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
 

Ruisende, organische ambient van VS-techno-outsider