Nederlands Kamerkoor (foto Foppe Schut)
wo 15 mei 2019 20:15 - 21:35

Nederlands Kamerkoor + Paul Van Nevel

De schatkamer van Paul Van Nevel
15 mei
20:15 - 21:35
  • wo 15 mei 2019
    20:15 - 21:35
    Grote Zaal

Wat u gaat horen in dit programma? We mogen het onder geen beding zeggen van de legendarische oude-muziekspecialist en dirigent Paul Van Nevel. Wel zal het een concert en college worden dat het publiek – zoals Paul Van Nevel het zelf formuleert – ‘met de oren zal doen klapperen’.

Paul Van Nevel schreef aan het Nederlands Kamerkoor: ‘Dit programma behoeft absolute geheimhouding, op straffe van twintig zweepslagen bij het verbreken ervan. Tijdens het concert vertel ik pas na elk werk wat het publiek te horen heeft gekregen. Ook de zangers zelf krijgen pas op de eerste repetitie te horen wat ze zingen.’

Dit concert wordt live uitgezonden door de NTR op NPO Radio 4.

 

Concert en college dat het publiek ‘met de oren doet klapperen’ 

Programma

Het programma wordt tijdens het concert bekend gemaakt

Uitvoerenden

Nederlands Kamerkoor
Paul Van Nevel
dirigent

Paul van Nevel over het concert: “Dit programma behoeft absolute geheimhouding, op straffe van twintig zweepslagen bij het verbreken ervan. Tijdens het concert vertel ik pas na elk werk wat het publiek te horen heeft gekregen. Ook de zangers zelf krijgen pas op de eerste repetitie te horen wat ze zingen.”

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring