zo 27 jan 2019 13:30 - 14:30

Flamenco 4 Kids: El Árbol con Alas | De Boom met Vleugels (5+)

Compañía Anabel Veloso
27 jan
13:30 - 14:30
  • zo 27 jan 2019
    13:30 - 14:30
    Excl. pauzedrankje
    Grote Zaal

*Dit concert vervangt het concert van Inktvisje Liesje*

Er was eens een grote dikke eik, en die stond met stevige wortels in de Spaanse grond, het land van de flamenco. Danseres Anabel Veloso neemt kinderen tussen 4 en 12 jaar (en ouders) mee naar de rijke wereld van de flamenco. In deze interactieve voorstelling wordt de flamenco uitgelegd via de stemmingen van de vier seizoenen aan de boom. De zomer is voor de vrolijke ‘Alegrías’, de winter voor de strenge ‘Seguiriyas’... Zo komen ze spelenderwijs in aanraking met de verschillende flamencostijlen en de drie facetten van de flamenco: zang, gitaar en dans. Kinderen krijgen de gelegenheid met de ritmes, de melodieën en de passen te experimenteren. Erna mogen de jonge concertbezoekers zelf ervaren hoe het is de flamenco te dansen of zingen. Jurken, schoentjes, hoeden, waaiers, castagnetten: alles mag op en aan!


Alle facetten van flamenco passeren de revue in Flamenco 4 Kids: zang, gitaarspel, dans, ritme en poëzie. En natuurlijk de bijzondere kleding. Het wordt een spetterend flamencofeestje. ¡Olé!


Dit concert vind ook plaats op zondag 27 januari om 15.30 uur

Een spetterend flamencofeestje 

Uitvoerenden

Compañía Anabel Veloso:
Anabel Veloso dans
Naike Ponce zang
Tino van der Sman gitaar
Claudio Spieler percussie

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring