Kerst in het Muziekgebouw
Kerst in het Muziekgebouw
In de weken voor kerst klinkt in het Muziekgebouw hartverwarmende vocale en instrumentale muziek uit renaissance en barok. Tien bijzondere concerten door oa Concerto Copenhagen en Nieuw Vocaal Amsterdam (foto). Bestel nu!
Kuss Quartet
Kuss Quartet
De wereldpremière van een gloednieuw werk van de Duitse componist Aribert Reimann, speciaal geschreven voor de sopraan Mojca Erdmann. Samen met haar plaatst het Kuss Quartet dit stuk naast werken van o.a. Beethoven en Mendelssohn.
DO 14 DEC / 20.15 UUR
FIBER X The Rest is Noise
FIBER X The Rest is Noise
Het nieuwe jaar begint met een spetterende audiovisuele concertavond van FIBER en The Rest is Noise. Met o.a. live AV-shows van Alessandro Cortini, Demdike Stare & Michael England en Rotterdams collectief Macular.
VR 5 JAN / 20.30 UUR
Christopher Maltman + Joseph Middleton
Christopher Maltman + Joseph Middleton
De geroemde bariton Christopher Maltman en toppianist Joseph Middleton brengen een ontroerende avond met op muziek gezette gedichten van Engelse soldaten.
WO 10 JANUARI / 20.15 UUR
Strijkkwartet Biënnale Amsterdam
Strijkkwartet Biënnale Amsterdam
Al 250 jaar wordt voor het strijkkwartet prachtige muziek geschreven. Tot op de dag van vandaag! De Strijkkwartet Biënnale, het grootste festival in zijn soort ter wereld, laat het horen. In 50 concerten door de beste strijkkwartetten uit binnen- en buitenland.
27 JAN T/M 3 FEB

Binnenkort in het muziekgebouw

Rondleiding + gratis lunchconcert
Rondleiding 10.45 uur + Lunchconcert 12.30 uur
Kijken achter de schermen
Meer info
do 14 dec 2017 10:45
Alle concerten >

Wij gebruiken cookies

Onze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie

X