Stimmung (foto: Jan Van den Bossche)

Stimmung III

Silbersee
do 20 mei 2021 20:15 - 22:00
do 20 mei 2021
20:15 - 22:00
  • do 20 mei 2021
    20:15 - 22:00
    Geannuleerd

Programma

Muziek van Kate Moore (wereldpremière) en Benjamin Britten

19.15 uur / Inleiding

Uitvoerenden

Silbersee

Madrigalen van nu

Stimmung is Silbersee’s ode aan de menselijke stem: haar schoonheid, breekbaarheid, de capriolen waartoe ze in staat is en haar vermogen de ziel te beroeren. Telkens staat een belangrijk vocaal werk uit de 20e eeuw centraal. Naast de moderne klassiekers klinkt ook steevast een nieuw gecomponeerd stuk. In deze editie staat een wereldpremière van Kate Moore centraal waarin zij reageert op werk van Benjamin Britten.

Stimmung is een programma met vocale uitdagingen waarin Silbersee zijn expertise op het gebied van de vocale avant-garde kan laten zien. De uitvoeringen zijn niet geënsceneerd, maar elke editie van Stimmung heeft een eigen lichtdramaturgie, die de luisteraar meevoert naar het diepste in zichzelf.

De kaartverkoop van dit concert is gestart voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Vanwege coronabeperkingen is het waarschijnlijk dat de aanvangstijd en de placering nog wijzigen. Ook is het mogelijk dat we het concert moeten annuleren of dat de toegestane zaalcapaciteit op de concertdatum onvoldoende is voor alle kaartkopers. In alle gevallen ontvangen kaartkopers hierover bericht en bieden we de mogelijkheid tot restitutie. We vragen je begrip en uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn.