Stapel (1+)

Frisse Oren
zo 12 feb 2023 15:30 - 16:15
zo 12 feb 2023
15:30 - 16:15
  • zo 12 feb 2023
    15:30 - 16:15
    Excl. drankje
    Kleine Zaal

Uitvoerenden

Frisse Oren:
Daan Verlaan muziek, harp, tenor
Yung-Tuan Ku muziek, percussie

Malou van Sluis regie, vormgeving
Udo Thijssen vormgeving, kostuums
Bert van Bommel instrumentenbouw

Ontdekken, bouwen en weer afbreken

Twee musici zitten op een podium. De een stapelt blokken op elkaar, de ander trommelt ze vrolijk weer omver. Blokken en bouwstenen worden instrumenten. En een prachtige harp torent overal bovenuit. Stapel is een tekstloze muziekvoorstelling over ontdekken, bouwen en weer afbreken. Een intuïtief spel met de zwaartekracht voor nieuwsgierige dreumesen.

Frisse Oren maakt poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen. Ze helpen jonge kinderen ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en om er naar te luisteren. Maar ook voor de oudere broertjes of zusjes en de (groot)ouders valt er van alles te genieten. Stapel laat zien hoeveel je kunt doen met een flinke dosis creativiteit en fantasie.

Randprogramma Kijk muziek!
Bij de Kijk Muziek-middag is van alles te horen, te zien en te beleven. Zondag 12 februari is er nog een ander concert: Gong en de vier neuzen (5+) / Grote Zaal / 13.30 uur

Voor en na de concerten in de Kleine Zaal (2-4 jaar) is er voor de allerkleinsten een muzikale peuterspeeltuin op het 3e Foyerdeck. Om alvast in de stemming te komen of om na afloop te spelen. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er na afloop van de voorstelling verschillende activiteiten in het gebouw. In de Entreehal kunnen kinderen vanaf 13.00 uur eindeloos tekenen en maken. Ook zijn er mini backstage tours  (elk half uur vanaf 14.45 uur) die je meenemen naar plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor publiek.

SoundLAB is geopend voor een kennismaking met de wonderlijkste muziekinstrumenten, met twee miniworkshops om 15.00 en 15.30 uur. En 4’33 Grand Café is open voor taart, broodjes of iets te drinken. 


Stapel