Dulfer & Witteveen (foto Rachel Ecclestone)

Tales from Another Time

Dulfer & Witteveen
vr 19 aug 2022 20:00 - 21:00
vr 19 aug 2022
20:00 - 21:00
  • vr 19 aug 2022
    20:00 - 21:00
    Excl. pauzedrankje
    4'33 terras

Programma

18.00 - 20.00 / DJ
Brendan Jan Walsh

20:00 - 21:00 / concert Dulfer & Witteveen
Daniel Schnyder Tales from another Time
Johann Sebastian Bach Inventionen 8,9 en 10 (BWV 779-781)
Astor Piazzolla Café 1930 uit l’Histoire du tango 
Astor Piazzolla Nightclub 1960 uit l’Histoire du tango
Gioachino Rossini Ecco ridente in cielo uit Il barbiere di Siviglia (arr. François René Gebauer en Bodo Königsbeck)    
Henry Purcell Oh, Fair Cedaria, Hide Those Eyes
Marc Mellits Black
Jean-Philippe Rameau Les Sauvages
Jean-Philippe Rameau Tambourin 
Gioachino Rossini Largo al factótum uit Il barbiere di Siviglia (arr. François René Gebauer en Bodo Königsbeck)
José Elizondo Otoño en Buenos Aires
Steven Verhelst Devil’s Waltz

21.00 - 23.00 / DJ
Brendan Jan Walsh

Uitvoerenden

Deborah Witteveen saxofoon
Thomas Dulfer fagot

Muzikale wereldreis met fagot en sax

Fagot en saxofoon: het is een duo dat je zelden hoort. Maar bij Deborah Witteveen en Thomas Dulfer klinkt het volstrekt vanzelfsprekend. Saxofoniste Witteveen en fagottist Dulfer verheffen de kunst van het samenspel tot grote hoogte, of ze nu oude muziek spelen of kersverse noten. Vanavond brengt het duo een bont programma met onder andere werken van de Engelse barokgrootheid Henry Purcell, de Argentijnse tangokoning Astor Piazzolla en de Zwitsers-Amerikaanse cross-over durfal Daniel Schnyder.

Schnyder werd geboren in Zürich, maar woont al jaren in Harlem, New York. Zowel de invloed van jazz als van klezmer is onmiskenbaar aanwezig in zijn veelzijdige muziek. Tales from Another Time componeerde Schnyder oorspronkelijk voor trombone en saxofoon, zijn eigen instrument. Van Purcell spelen Witteveen en Dulfer een arrangement van het droeve lied Oh, fair Cedaria, hide those eyes. Piazzolla componeerde zijn Histoire du Tango in 1985 voor fluit en gitaar, maar het beroemde werk is in tal van bewerkingen de wereld over gegaan.

i.s.m.


Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 15,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 15,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.