Efraïm Trujillo en Rembrandt Frerichs

The Standards Collection

Rembrandt Frerichs & Efraïm Trujillo
vr 28 jul 2023 20:00 - 21:00
vr 28 jul 2023
20:00 - 21:00
  • vr 28 jul 2023
    20:00 - 21:00
    € 16 excl. borrel of diner
    4'33 terras

Programma

18:00 - 20:00 / DJ Karim Semin

20:00 - 21:00 / concert Rembrandt Frerichs & Efraïm Trujillo 
Selectie werken van album The Standards Collection Volume 1 en eigen werk

21:00 - 23:00 / DJ Karim Semin

Uitvoerenden

Rembrandt Frerichs piano
Efraïm Trujillo saxofoon

Sfeervolle standards uit de moderne jazz

Saxofonist Efraïm Trujillo en pianist Rembrandt Frerichs spelen hun favoriete standards uit de moderne jazz, die bekend werden door legendarische performers als Miles Davis, Herbie Hancock en Thelonious Monk. Een selectie werken van hun album The Standards Collection Volume I vormt vanavond de blauwdruk voor hun avontuurlijke dialogen op het podium. 

Efraïm Trujillo en Rembrandt Frerichs zoeken naar maximale vrijheid in de kleinst mogelijke bezetting, met minimale afspraken en op het scherpst van de snede. Sinds kort vormen ze een duo, maar als begeleiders troffen ze elkaar al eerder in diverse bands. Efraïm speelt onder meer in de Nederlandse jazzband The Ploctones en Rembrandt werkte met vele grootheden, onder wie saxofoonlegende Michael Brecker.

Terrasconcerten: zomerse concerten met borrel of diner
Dit concert is onderdeel van onze reeks terrasconcerten. Kleinschalige concerten op hoog niveau, iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus. Met borrel of diner, op het grote terras aan het water... terwijl de zon langzaam onder gaat. We organiseren onze terrasconcerten in samenwerking met 4'33 grand café. Zowel voor als na de concerten draait een DJ. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Reserveren en betalen
Reserveer voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf alvast € 16,00 p.p. voor de muziek (exclusief diner) zodat wij je plek kunnen garanderen. Bij een borrelreservering reken je deze € 16,00 p.p. pas af wanneer je aankomt op het terras (alleen PIN). Bij het maken van je reservering kun je het tijdstip van aankomst aangeven per half uur. Eten en drinken reken je ter plekke af.Slecht weer?
Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. In dat geval krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Bij slecht weer blijven reserveringen voor dinerplekken geldig, maar in verband met de beperkte capaciteit binnen vervallen dan automatisch wel de reserveringen voor een borrelplek. Mochten er nog dinerplekken beschikbaar zijn, dan kun je wel worden omgeboekt naar een dinerplek. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.