Olivia Vermeulen (foto: www.oliviavermeulen.com)

Benefietconcert voor vluchtelingen uit Oekraïne

Olivia Vermeulen + Thomas Beijer + Noa Wildschut
ma 11 apr 2022 20:15 - 21:15
ma 11 apr 2022
20:15 - 21:15
  • ma 11 apr 2022
    20:15 - 21:15
    Grote Zaal

Programma

Een verrassingsprogramma

Uitvoerenden

Olivia Vermeulen mezzosopraan
Thomas Beijer
piano
Noa Wildschut viool

Annemiek Bosman presentatie

Drie buitengewoon veelzijdige musici, mezzosopraan Olivia Vermeulen, pianist Thomas Beijer en violist Noa Wildschut geven maandag 11 april een uniek verrassingsconcert ten bate van vluchtelingen uit Oekraïne. Met de opbrengst van het concert stelt het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds gevluchte musici uit Oekraïne een passend instrument ter beschikking, een ongelooflijk belangrijke houvast voor deze ontheemde en getraumatiseerde mensen. 

Dit bijzondere concert kwam tot stand door een benefietveiling tijdens het AVROTROS radioprogramma Opium, in het kader van de landelijke inzamelingsactie voor de Oekraïense vluchtelingen. Aanvankelijk ging dit concert als privéconcert onder de hamer. Maar degenen die het winnende bod uitbrachten, besloten het concert open te stellen voor publiek om zo meer geld op te kunnen halen voor hulp aan gevluchte Oekraïners. 

Dit concert wordt gepresenteerd door Annemieke Bosman, vaste presentator van het programma Opium op NPO Radio 4.

Ondersteun Oekraïense vluchtelingen met je bezoek
Door de hartverwarmende, gulle inzet van Thomas Beijer en Olivia Vermeulen en dankzij degenen die het winnende bod hebben uitgebracht, komt de recette van dit concert ten goede aan Oekraïense vluchtelingen. De opbrengst van het concert wordt gedoneerd aan het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, dat ervoor zorgt dat dit op de juiste plek terecht komt. 

>> Kies zelf het aantal stoelen en het bedrag dat je per stoel wil doneren.