Vladimir Martynov

Openbare repetitie

Explore the Score: componist Vladimir Martynov met pianist Ralph van Raat
di 2 apr 2019 14:00 - 15:15
di 2 apr 2019
14:00 - 15:15
  • di 2 apr 2019
    14:00 - 15:15
    Grote Zaal

Programma

14.00 – 15.00 uur / Grote Zaal
Openbare repetitie nieuw compositie Pastiche van Vladimir Martynov met pianist Ralph van Raat en moderator Thea Derks

Uitvoerenden

Ralph van Raat piano
Vladimir Martynov componist
Thea Derks moderator

Openbare repetitie rond de wereldpremière van pianoconcert Pastiche dat de Russische spiritueel-minimalist Vladimir Martynov speciaal schreef voor pianist Ralph van Raat en het Noord Nederlands Orkest. Deze nieuwe compositie van Martynov is geschreven in opdracht van het Muziekgebouw met steun van Ammodo.


Pianist Ralph van Raat, componist Vladimir Martynov (met tolk) en musicologe Thea Derks gaan in gesprek over de totstandkoming van deze compositie. Ralph van Raat speelt passages uit de pianopartij. Ook wordt er aandacht besteed aan het pianowerk Spaces of Latent Utterance van Martynov dat Ralph van Raat zal spelen tijdens zijn soloconcert op zondag 7 april om 11.00 uur. NB: het Noord Nederlands Orkest is niet aanwezig bij deze openbare repetitie.


Graag aanmelden voor de repetitie

De openbare repetitie is gratis toegankelijk. Wel is het noodzakelijk dat u zich hiervoor aanmeldt via dit digitale formulier (per aanmelding maximaal 2 personen).


Wereldpremière

Het pianoconcert Pastische van Vladimir Martynov beleeft op donderdag 4 april om 20.15 uur de wereldpremière tijdens het concert van Ralph van Raat + Noord Nederlands Orkest.