SoundLAB voor volwassenen

Muziekworkshops

Ooit van een MODi, Dato of Toonpad gehoord? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten. Iedereen kan er muziek mee maken. 

In een verborgen hoek van het Muziekgebouw bevindt zich SoundLAB. Een laboratorium met meer dan 100 interactieve elektronische en akoestische instrumenten, waarmee je spelend en experimenterend ervaringen opdoet met geluidskunst, muzikale improvisatie, elektronische muziek en componeren. De installaties zijn speciaal voor SoundLAB ontworpen en gebouwd door geluidskunstenaars als Yuri Landman en Akim Moiseenkov.

Unieke ervaring
Maak je eigen soundscape met bewegingssensors of magnetische velden, of ontdek één van onze bijzondere synthesizers, allemaal in een onalledaags jasje. Elke maand geven we een workshop van anderhalf uur waarin je samen op ontdekkingstocht gaat in een wereld van geluid. Bekijk de data hieronder. Een unieke ervaring!

Duur 90 minuten
Prijs € 12,50
Data zie hieronder

Bedrijfsuitje

Het is ook mogelijk om op afspraak een bijzonder bedrijfsuitje, team building dag of familiefeestje in SoundLAB te organiseren.

Wat is SoundLAB? >  
Naar SoundLAB startpagina >