Nieuw Ensemble (foto: Martina Simkovicova)

Nieuw Ensemble

Sinterklaasavond – stuur je verlanglijstje!
vroegboekkorting geldig

Na bijna vier decennia op het hoogste niveau nieuwe muziek te hebben gebracht, komt het Nieuw Ensemble tot stilstand. Voor deze Sinterklaasavond nodigt het ensemble je uit een verlanglijst te sturen van stukken die je graag nog één keer wil horen. Het repertoire waaruit je kunt kiezen komt op 1 september online op de website van het Muziekgebouw en het Nieuw Ensemble. De stukken met de meeste stemmen worden op deze feestavond uitgevoerd.

De bloeiperiode van het Nieuw Ensemble heeft talloze waardevolle projecten, concerten en stukken opgeleverd. 'Bijna al onze dromen zijn gerealiseerd, nu is het tijd om onze bakens te verzetten', aldus artistiek leider Joël Bons, die zich inmiddels op het componeren toelegt. Ook dirigent Ed Spanjaard en de musici waaieren uit. Op deze Sinterklaasavond deelt het ensemble uit: cd's, posters, programmaboekjes en partituren uit het archief worden weggegeven.

Het afscheidsconcert van het Nieuw Ensemble

Programma

19.15 uur / Foyerdeck 1 / Inleiding

20.15 uur / Grote Zaal / Hoofdprogramma:


Stuur je verlanglijstje van NE-stukken die je graag nog één keer hoort

Uitvoerenden

Nieuw Ensemble
Ed Spanjaard
dirigent

Ed Spanjaard
Ed Spanjaard (foto: Ronald Knapp)
Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring