Minimal Music Festival

3 - 7 apr / Trip naar hogere sferen

Na vijf edities met de beste minimal van het eerste uur reikt het Minimal Music Festival ditmaal iets verder: het transcendentale van minimal als geestverruimende ervaring. De meditatieve kracht van herhaling is zo oud als de muziek, maar treedt bij veel nieuwe makers juist nu op de voorgrond.

Het festivalprogramma is als vanouds divers: met Kate Moores nieuwe werk Space Junk, de synth-drones van Étienne Jaumet en het nieuwe pianoconcert dat spiritueel-minimalist Vladimir Martynov schreef voor pianist Ralph van Raat. Ook de randprogrammering biedt net als de concerten ruimte aan collectieve beleving, reflectie, verdieping en ontspanning. Met tributes aan oerminimalisten La Monte Young en Terry Riley eren we bovendien de pioniers. Alles bij elkaar biedt het Minimal Music Festival een transcendentale trip naar hogere sferen.


Randprogrammering
• Opening op het water met scheepshoorncompositie van o.a. Pärt en Glass door geluidskunstenaar Christof Schläger
• SoundLAB special met minimal music, zondag 7 april 13.00 uurBestel met korting bij 3 of meer concerten

Wanneer u 3 of meer concerten in het festival bezoekt, krijgt u festivalkorting (stapelkorting), oplopend tot 35%. Hoe meer concerten u kiest, hoe hoger de korting:

• 20% korting bij 3 tot 6 verschillende concerten 
• 25% korting bij 6 tot 9 verschillende concerten
• 35% korting bij 9 of meer verschillende concerten

Meer informatie over tickets bestellen met festivalkorting

Alle concerten:

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring