Upsammy (foto Laila Cohen)

ROUTE 22 / 1:00 - 4:00

Electroacoustic Improvisation Orchestra - Upsammy
zo 4 jul 2021 01:00 - 04:00
zo 4 jul 2021
01:00 - 04:00
  • zo 4 jul 2021
    01:00 - 04:00
    Hele Gebouw

Uitvoerenden

Electroacoustic Improvisation Orchestra
Upsammy

Minimal Music Festival 2021

De lichten zijn uit. Een gids met een zaklamp neemt je mee door de krochten van het Muziekgebouw voor een totaalervaring van muziek, optredens, performance en geluidskunst. Onderweg stuit je op verschillende installaties, theaterervaringen en muziekoptredens. De route is geheel corona-proof, duurt drie uur en op verschillende momenten op de route zorgen we voor eten en drinken (bij de prijs inbegrepen).

Electroacoustic Improvisation Orchestra
Een nachtcafé, een droom, een magische scheepshoorn of een kater – de etherische soundscapes van het Electroacoustic Improvisation Orchestra verschieten van kleur als het leven zelf. Het album March verscheen eind 2020 na twee dagen improviseren met tien musici en zeven maanden editen door producer Sydney van Nieuwaal. Maar live is alles weer anders: collectieve exploratie is het devies van EAIO.

Upsammy
Upsammy componeert ruimte. Om te dansen of te dromen. Organische, zinsbegoochelende ruimte. Met haar antenne voor gelaagde ritmes, kraakheldere melodieën en grote vormen is Upsammy (Thessa Torsing) in een paar jaar uitgegroeid tot blikvanger van de Amsterdamse elektronische muziekscene. In maart verscheen op het label Dekmantel haar nieuwste EP. De toekomst is Upsammy.


Dagprogramma       Festival home