Muziekgebouw (foto Foppe Schut)

Lunchconcerten

Kennismaking met de beste jonge talenten

Jeugdige musici en ensembles in verrassende bezettingen spelen op hoog niveau gevarieerd repertoire. Een prachtige manier om kennis te maken met het Muziekgebouw, groot jong talent en fantastische muziek. Wij organiseren de concerten samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, het Conservatorium van Amsterdam, Dutch Classical Talent en het Prinses Christina Concours.

De programmering van de lunchconcerten van Dutch Classical Talent is al bekend. De overige programma’s maken we ongeveer een maand voorafgaand bekend.

Partners lunchconcerten
Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds stelt muziekstudenten en professionele musici in staat een uitmuntend instrument te bespelen dat anders buiten hun bereik ligt. Het Prinses Christina Concours ondersteunt kinderen en jongeren om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen. Met de beste studenten van het Conservatorium van Amsterdam werkt het Muziekgebouw nauw samen in diverse series waaronder Conservatorium van Amsterdam en Echoes of Nothing. Dutch Classical Talent biedt jonge toptalenten coaching en een tournee langs de twaalf grootste concertzalen van Nederland.